Kako odabrati zaručnički prsten

Vaš prvi korak prije pitanja “Hoćeš li se udati za mene?” započinje odabirom savršenog zaručničkog prstena. Kao da nije dovoljno veliki pritisak pitati Vašu voljenu da ostatak života provede s Vama te čekajući njezinog odgovor. Zlatarna Černi 45 godine sudjeluje u Vašim ljubavnim pričama, a kako bi Vam našim dugogodišnjim iskustvom pomogli u odabiru savršenog i baš onog posebnog prstena, pročitajte naše savjete kako odabrati zaručnički prsten.

CERNI_Zarucnicko_004

Zaručnički prsten učinit će da se svaka žena osjeća posebno. Imajte na umu da se radi o nakitu koji žena nosi cijeli život, a često ga ostavlja u nasljeđe budućim generacijama. Sve mora biti iznenađenje i baš zato trebate našu pomoć. I znamo da sada imate jako puno pitanja. Kakav stil odabrati – elegantan, raskošan, klasičan ili decentan? Sa kamenčićima ili bez? Koju veličinu odabrati? Žuto, bijelo, crveno zlato, platina ili srebro? Pokušajte kroz spontani razgovor saznati njene želje.

Prošetajte pored našeg izloga u ulici Petra Preradovića u Bjelovaru i nakon usputnog razgledavanja osluškujte njene komentare, a sigurni smo da već sada, kao njen budući suprug, znate kakav nakit Vaša voljena inače nosi i preferira. Istražite našu ponudu zaručničkog prstenja i  suzite izbor na nekoliko modela. Rezervirajte termin u našoj poslovnici te uz savjete naših majstora zlatara izaberite onaj u koji ste se zaljubili na prvi pogled. Najvažnije je da zaručnički prsten izaberete s ljubavlju.  Vaše želje i zamisli uokviriti ćemo u Vaše financijske mogućnosti. Prije nego počnete razmišljati o dragom kamenju, materijalu za izradu i izvedbi prstena, svakako se konzultirajte s našim majstorima zlatarima koji će Vam predložiti najbolje rješenje za Vaše financijske mogućnosti. Velika većina žena svoj zaručnički prsten nosi i nakon vjenčanja, pa svakako vodite računa da prsten koji odaberete bude dizajnom u skladu sa njenim svakodnevnim stilom.

Dijamanti & drago kamenje

Zaručnički prsten nije samo komad nakita, već predmet s višestrukom ulogom. Njime iskazujemo ljubav i vjernost osobi kojoj smo ga poklonili, trajnost i beskonačnost. Trajnost veze najbolje će istaknuti dijamant ugrađen u ručnoizrađeni prsten. Iskra koja sjaji iz kamena najjasnije će dočarati žar koji je prisutan u ljubavi između dvoje ljudi.

Kolekcija zaručničkog prstenja